Ürünlere dön
F1 2021 PC Orijinal fiyat: ₺59,90.Şu andaki fiyat: ₺49,90.

Evil West PC

Karanlık bir tehdit Amerikan sınırını kaplıyor. Çok gizli bir vampir avlama kuruluşunun son ajanlarından biri olarak, insanlık ve gölgelerden doğan bu köklü dehşetin arasındaki son çizgi sensin. Hemen Evil West satın alarak bu eşsiz oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.
Ateşler sönüp dünya yıkıma uğrarken daha büyük düşmanlarla ve ortamlarla dolu bir evrene git. Oyuncular, daha hızlı bir oyun ve daha yoğun bir savaş deneyimiyle destansı bir atmosfere girecek. Hem eski hayranlar hem de yeni oyuncular, sürükleyici bir oyuna ve grafiklere boğulacak.​​Hemen Dark Souls 3 satın alarak bu eşsiz oyunun keyfini çıkarabilirsiniz..
Platform

PC

Sürüm

Deluxe, Standart

Orijinal fiyat: ₺59,90.Şu andaki fiyat: ₺49,90.

Detaylar

Steam  hesabı olarak verilmektedir.

“Sadece offline olarak oynanılabilir!”

Hesap bilgileri değiştirilemez.

Hesaplarda genellikle bonus oyunlar bulunabilir bu oyunlar sizlere hediyemizdir.

Hesaplar ömür boyu garantilidir.

Şirketimize ait özel bir hesap teslim alacaksınız bütün bilgiler ve kullanım talimatları sipariş sonrası tarafınıza gönderilecektir. Ürünü online kullanmaya çalışan kullanıcılar tespit edildiği an yasaklanacaktır.

İade Veya Değişim Yoktur.

Kötülük asla uyumaz... ama kanar.

Karanlık bir tehdit Amerika sınırını tüketiyor. Çok gizli bir vampir avlama enstitüsünün son ajanlarından biri olarak, insanlık ile artık gölgelerden ortaya çıkan köklü bir terör arasındaki son çizgisiniz. Vahşi Batı Süper Kahramanı olmak için ayağa kalkın, vampir tehdidini ortadan kaldırın ve Amerika Birleşik Devletleri'ni kurtarın!